O nas

O nas

V Sloveniji, kjer je farmacevtska industrija močno razvita, je leta 1992 Tomaž Rešetič ustanovil TRAC d.o.o.. Podjetje TRAC sodeluje s številnimi vodilnimi družbami tako v Evropi kot po svetu. Pri izvajanju sistemskih integracij na področju nadzora in avtomatizacije je prepoznan kot partner s profesionalnim pristopom.

TRAC združuje, razvija in vzdržuje vso potrebno strokovno znanje, da poišče in predlaga optimalno rešitev za VAS.

Kontaktiraj nas

Kdo smo

Danes je TRAC edinstveni in fleksibilni ponudnik rešitev. Specializiran je za visoko zahtevne tehnološke procese na področju nadzora in avtomatizacije proizvodnih procesov v farmacevtski, kemijski, biotehniški in prehrambni industriji. Ekipa navdušenih, dobro podučenih in predanih inženirjev je pripravljena razviti nove in tehnološko najboljše rešitve na trgu.

Bistvena konkurenčna prednost podjetja TRAC je organizacijska prožnost in tim inženirjev, ki so zavzeti in fokusirani na projekt. Tako se kupcem v najkrajšem možnem času zagotovi rešitev najbolj zahtevnih inženirskih izzivov v avtomatizaciji.

Strategija družbe

TRAC je profesionalno podjetje, v katerem se inženirji z navdušenjem lotijo tehničnih izzivov. Ni tipično podjetje za avtomatizacijo, temveč je ponudnik kompleksnih avtomatiziranih tehnoloških rešitev procesov za zelo zahtevne industrijske panoge.

Strategija temelji na stalnem razvoju in izboljšavah, z namenom oblikovati in razviti nove rešitve za avtomatizacijo, ne glede na panogo delovanja.

Primarna usmeritev podjetja je biti prepoznan kot zanesljiv razvijalec in verodostojen iskalec rešitev.

PRENESITE NAŠO PREDSTAVITEV

Moto podjetja je:

UŽIVAJ LOKALNO, DELUJ in RAZMIŠLJAJ GLOBALNO!

Mejniki podjetja

TRAC je bil ustanovljen leta 1992 v  Sloveniji, kjer je farmacevtska industrija močno prisotna. Že od samih pričetkov je TRAC uspešen pri izvajanju sistemskih integracij na področju avtomatizacije in nadzora.  Kupci rešitev so številna vodilna podjetja iz Evrope in drugod.