Zakaj TRAC

TRAC je svetovno priznan ponudnik rešitev na področju nadzora in avtomatizacije proizvodnih procesov. Podjetje je specializirano za kompleksne tehnološke procese.

Preberi več

1992

od

28+

držav

500+

zaključenih projektov

O TRAC

Danes je TRAC edinstveni in fleksibilni ponudnik rešitev. Specializiran je za visoko zahtevne tehnološke procese na področju nadzora in avtomatizacije proizvodnih procesov v farmacevtski, kemijski, biotehnološki in prehrambni industriji.

Preberi več

Naše rešitve in storitve

Od razvoja in implementacije kompleksnih sistemov za avtomatizacijo na ključ do hitrih rešitev in učinkovitih izboljšav.

TRAC ponuja tako širino izkušenj kot poglobljeno znanje, kar je potrebno za uspešno iskanje rešitev.

  • Rešitve na ključ
  • Podpora uporabnikom
  • Projektiranje
  • Validacija in testiranje

Preberi več

Področja delovanja

Inženirska ekipa podjetja je usposobljena za izvedbo visoko zahtevnih projektov, kot tudi za izvajanje tehničnih podpornih storitev, v farmacevtski, kemijski,  biotehnološki in prehrambni industriji.

Farmacevtska industrija

TRAC, kot dolgoročni partner za kontrolo in avtomatizacijo farmacevtske industrije, ponuja dovršen portfelj rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam sektorja in temeljijo na vsestranskem pristopu programiranja avtomatizacije.

Kemijska industrija

Edinstvene rešitve za nadzor in avtomatizacijo pokrivajo celotni obseg proizvodnih procesov, s ciljem zagotavljanja varnosti in zanesljivosti v nepredvidljivih razmerah.

Biotehnologija

TRAC sistemi za nadzor in avtomatizacijo se uporabljajo sektorju strojnega inženiringa in so prilagojeni ter optimizirani za uporabo na področju biotehnologije.

Prehrambna industrija

Z najsodobnejšim sistemom za avtomatizacijo in nadzorom se zagotavlja dostopnost do ustreznih kot tudi pravočasnih informacij. TRAC s pomočjo pametne proizvodnje zagotavlja bistvene preskoke v načinu delovanju proizvajalcev hrane in pijače.

TRAC PREDSTAVITVENI VIDEO

TRAC je profesionalno podjetje, ki ga sestavljajo navdušeni inženirji, ki uživajo v tehničnih izzivih. Ne vidimo se kot tipično podjetje za avtomatizacijo, ampak popoln ponudnik rešitev za zapletene tehnološke procese v zelo zahtevnih panogah.

PRENESITE NAŠO PREDSTAVITEV

Zadnje novice in napoved dogodkov

Preverite zadnje novice o TRAC in bodite seznanjeni s prihajajočimi dogodki, ki se jih TRAC namerava udeležiti

Oglej si vse

Exemplary performance of TRAC d.o.o.

Exemplary performance of TRAC d.o.o.

01 - 12 - 2022
Exemplary performance of TRAC d.o.o. has been jet again confirmed
Preberi več
Trac will introduce FMAP on ‘Life science’ conference taking place in Dublin

Trac will introduce FMAP on ‘Life science’ conference taking place in Dublin

10 - 05 - 2022
Trac will attend an international conference 3rd Bioprocessing, Bioanalytics & ATMP Manufacturing Congress taking place in Dublin (Castleknock) on 16th and 17th May, 2022.
Preberi več
Trac recipient of the Vidmar award

Trac recipient of the Vidmar award

15 - 03 - 2022
Trac recipient of the Vidmar award
Preberi več
Happy 2022!

Happy 2022!

22 - 12 - 2021
Happy 2022!
Preberi več