Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

1. UVOD

Trac d.o.o. ("TRAC") spoštuje zasebnost in jo zagotavlja vsem, ki obiščete spletno mesto podjetja ali preko spletnega obrazca stopite v stik z njim.

Ta izjava o varstvu podatkov pojasnjuje, kako Trac zbira, uporablja in razkriva vaše osebne podatke. Prav tako opisuje izbire, ki so vam na voljo glede uporabe, vašega dostopa do in kako posodobiti in popraviti vaše osebne podatke. Za namene te izjave, se izraz "spletno mesto" nanaša na trac.si.

Prosimo vas, da preberete to izjavo o politiki zasebnosti, da boste razumeli našo predanost do vas in vaše zasebnosti in kako lahko sodelujete z nami. Če imate kakršno koli vprašanje, nam pišite na info@trac.si oz. kliknite tukaj.

2. INFORMACIJE, PRIDOBLJENE Z VAŠE STRANI

Ko nas kontaktirate ali pošljete zahtevo za Booklet, Demo ali Case Study na spletni strani Trac, vas prosimo, da navedete osebne podatke, kot so: ime, priimek, podjetje, naziv delovnega mesta, e-poštni naslov, telefonska številka.

3. INFORMACIJE, VZETE S SPLETNE STRANI

Med uporabo spletne strani lahko izbiramo informacije s pomočjo pogosto uporabljenih orodij za zbiranje, kot so piškotki, z namenom da spremljamo interakcije s spletno stranjo in jih shranjujemo v dnevniške datoteke. Te informacije lahko vključujejo naslove internetnega protokola (IP), regijo ali splošno lokacijo, kjer vaš računalnik ali naprava dostopa do interneta, vrsto brskalnika, operacijski sistem in druge uporabne informacije o uporabi spletne strani.

4. KAKO UPORABIMO PRIDOBLJENE PODATKE

Osebni podatki, ki nam jih posredujete na spletnem mestu podjetja, bodo uporabljeni za:

  • Pošiljanje  zahtevanih izdelkov ali informacij o storitvi
  • Pošiljanje posodobitve izdelkov
  • Pošiljanje novic
  • Pošiljanje tržnih komunikacij
  • Odgovor strankinim zahtevam
  • Odgovor na zastavljena vprašanja

GDPR

Od vas zbiramo osebne podatke samo v primeru: 

  • če imamo vaše soglasje
  • kadar potrebujemo osebne podatke, da lahko z vami sklenemo pogodbo (npr. za dostavo zahtevanih storitev).

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije v zvezi s pravno podlago, na kateri zbiramo in uporabljamo vaše osebne podatke, nam pišite na info@trac.si oz. kliknite tukaj.

5. KOMUNIKACIJSKE PREFERENCE

Od teh komunikacij se lahko kadar koli odjavite. Za več informacij nam pišite na info@trac.si oz. kliknite tukaj.

6. SHRANJEVANJE PODATKOV

Vaše osebne podatke Trac hrani na svojih strežnikih.

Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kot je potrebno za izpolnjevanje ciljev, določenih v tem pravilniku.

7. VAŠE PRAVICE ZASEBNOSTI

Imate pravico do dostopa, popravljanja in zahtevanja izbrisa vaših osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo. Prav tako imate pravico nasprotovati določeni praksi obdelave podatkov ali preklicati predhodno podano soglasje, v obsegu, ki ga dovoljuje zakon. Če želite uveljaviti takšno pravico, prosimo,vložite zahtevo na info@trac.si oz. kliknite tukaj. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v roku 48 delovnih ur.

8. VARNOST VAŠIH PODATKOV

Za zaščito zasebnosti podatkov in osebno prepoznavnih informacij, ki jih posredujete z uporabo spletne strani, vzdržujemo fizične, tehnične in upravne zaščite. Nenehno posodabljamo in testiramo varnostno tehnologijo.

9. SPREMEMBE TE IZJAVE

To izjavo o varstvu podatkov lahko posodobimo, da odraža spremembe naše prakse obveščanja. Če se odločimo spremeniti svojo izjavo o varstvu podatkov, bomo te spremembe objavili v tej izjavi o varstvu podatkov, na domači strani in drugih mestih, za katere menimo, da so primerni. Tako boste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod katerimi okoliščinami, če obstajajo, jih razkrijemo.

10. KAKO STOPITI V STIK Z NAMI

Če imate kakršna koli vprašanja, komentarje, zahteve ali pomisleke, povezane s tem pravilnikom o varstvu podatkov ali praksami zasebnosti za storitve, nas kontaktirajte po e-pošti na info@trac.si. ali

Trac d.o.o.
Trubarjeva cesta 5,
8310 Šentjernej
Slovenija