Naslovnica

Zakaj TRAC

TRAC je svetovno priznan ponudnik rešitev na področju nadzora in avtomatizacije proizvodnih procesov. Podjetje je specializirano za kompleksne tehnološke procese.

Preberi več

1992

od

28+

držav

500+

zaključenih projektov

O TRAC

Danes je TRAC edinstveni in fleksibilni ponudnik rešitev. Specializiran je za visoko zahtevne tehnološke procese na področju nadzora in avtomatizacije proizvodnih procesov v farmacevtski, kemijski, biotehnološki in prehrambni industriji.

Preberi več

Naše rešitve in storitve

Od razvoja in implementacije kompleksnih sistemov za avtomatizacijo na ključ do hitrih rešitev in učinkovitih izboljšav.

TRAC ponuja tako širino izkušenj kot poglobljeno znanje, kar je potrebno za uspešno iskanje rešitev.

  • Rešitve na ključ
  • Podpora uporabnikom
  • Projektiranje
  • Validacija in testiranje

Preberi več

Področja delovanja

Inženirska ekipa podjetja je usposobljena za izvedbo visoko zahtevnih projektov, kot tudi za izvajanje tehničnih podpornih storitev, v farmacevtski, kemijski,  biotehnološki in prehrambni industriji.

Farmacevtska industrija

TRAC, kot dolgoročni partner za kontrolo in avtomatizacijo farmacevtske industrije, ponuja dovršen portfelj rešitev, ki ustrezajo specifičnim zahtevam sektorja in temeljijo na vsestranskem pristopu programiranja avtomatizacije.

Kemijska industrija

Edinstvene rešitve za nadzor in avtomatizacijo pokrivajo celotni obseg proizvodnih procesov, s ciljem zagotavljanja varnosti in zanesljivosti v nepredvidljivih razmerah.

Biotehnologija

TRAC sistemi za nadzor in avtomatizacijo se uporabljajo sektorju strojnega inženiringa in so prilagojeni ter optimizirani za uporabo na področju biotehnologije.

Prehrambna industrija

Z najsodobnejšim sistemom za avtomatizacijo in nadzorom se zagotavlja dostopnost do ustreznih kot tudi pravočasnih informacij. TRAC s pomočjo pametne proizvodnje zagotavlja bistvene preskoke v načinu delovanju proizvajalcev hrane in pijače.

Learn about TRAC in picture

TRAC is a professional company that consists of enthusiastic engineers who enjoy technical challenges. We do not see ourselves as a typical automation company but a complete solution provider for complex technological processes in very highly demanding industries.

DOWNLOAD OUR PRESENTATION

Zadnje novice in napoved dogodkov

Preverite zadnje novice o TRAC in bodite seznanjeni s prihajajočimi dogodki, ki se jih TRAC namerava udeležiti.

Oglej si vse

Trac v Bostonu

04 - 10 - 2019
TRAC na dveh konferencah o biofarmacevtski proizvodnji v Bostonu

Preberi več

TRAC v Bostonu

29 - 05 - 2019
Trac se bo v Bostonu udeležil mednarodne konference o biofarmacevtski proizvodnji.

Preberi več

Continuous processing plant Evonik Industries

25 - 03 - 2019
TRAC je uspešno zaključil avtomatizacijo nove cGMP continuous processing tovarne za Evonik Industries, Hanau, Nemčija.

Preberi več

1
2
3