Back to news

Trac v družbi najboljših 3,7 % podjetij po oceni Dun & Bradstreet

Trac v družbi najboljših 3,7 % podjetij po oceni Dun & Bradstreet

Pot do vrha je naporna, ko dosežeš vrh je trud poplačan, a kmalu se zaveš, da hočeš ostati na vrhu in izzivi postanejo še večji, tako veliki, da le-ti zahtevajo spremembe, rast in nenehno dokazovanje, da zmoreš več.

Da smo ostali med najboljšimi, da smo se spremenili, da smo zrasli in da se vsak dan dokazujemo med najboljšimi, to ni mnenje, ki mnogokrat šteje le kot najnižja oblika znanja, to dokazujejo naši rezultati, ki so nas v okviru mednarodnega projekta izvajanj finančne analize podjetij, ki ga izvaja Dun & Bradstreet, uvrstili med platinaste nosilce finančne odličnosti.

Zavedamo se, da rezultate dosežemo s svojimi vložki, s svojim odnosom in svojo strastjo ljudje, zato se zahvaljujemo vsem in vsakomur za priložnost, zaupanje in partnerski odnos. S skupnimi močmi bomo tudi vnaprej v družbi najboljših.

Dun&Bradstreet je letos tretjič med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred zlati AAA dosegajo najmanj tri leta zaporedoma). Med slednje letos spada tudi TRAC d.o.o.. V Sloveniji je v letu 2021 med vsemi 217.359 registriranimi podjetji, platinasto bonitetno odličnost doseglo zgolj  3,7% podjetij.

Opomba: Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.